De specialist in de bouw, techniek & industrie

Ik zoek werk in de

Bouw

Techniek

Industrie

Volledig uitgebreid zoeken
Alle vacatures

FAQ

Heb jij niet het antwoord kunnen vinden dat je zocht? Neem dan gerust contact op. Hieronder vind je een overzicht van de vragen die het meest voorbijkomen!

ZZP | Ik ben zzp’er en zoek projecten. Hoe kan Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie me helpen?

Het start allemaal met jouw inschrijving. Dat regel je hier. Na jouw inschrijving, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een persoonlijk intakegesprek in te plannen, zodat we een goed beeld hebben van jouw ervaring, vaardigheden en wensen. Op basis van deze criteria zoeken we naar geschikte projecten bij onze opdrachtgevers. Zo zorgen wij er bij Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie voor dat je altijd projecten krijgt die bij jouw wensen, regio en vaardigheden passen. Jij staat bij ons op nummer 1.

ZZP | Heb ik een vast contactpersoon als ik via Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie aan de slag ga?

Ja, je hebt een vast contactpersoon op onze binnendienst. Zodra je effectief aan de slag gaat via Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie, krijg je ook een buitendienst medewerker toegewezen.

ZZP | Zijn er kosten verbonden aan de dienstverlening van Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan onze dienstverlening. Uiteraard hebben wij wel een verdienmodel, echter, onze marge is het verschil tussen het tarief dat we met jou afspreken en het tarief dat we met de opdrachtgever afspreken. Je weet vooraf dus altijd precies wat je per uur kan factureren.

ZZP | Welk tarief kan ik hanteren als ik via Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie aan de slag ga?

Je bepaalt als zzp’er zelf jouw tarief. Hiermee gaan we naar onze opdrachtgevers. In de regel variëren tarieven per project en per opdrachtgever, maar je kunt er bij Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie op vertrouwen dat ze altijd marktconform zijn.

ZZP | Waar kan ik me inschrijven?

Je kunt je hier inschrijven. Zodra je je ingeschreven hebt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een persoonlijk intakegesprek in te plannen.

ZZP | Moet ik elk project accepteren?

Nee, uiteraard niet. Als zzp’er ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

ZZP | Als ik via Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie werk, treed ik dan bij jullie in dienst?

Nee, wij hebben onze overeenkomst laten toetsen door de Belastingdienst en deze heeft beoordeeld dat indien wij daadwerkelijk via deze overeenkomst werken er geen sprake is van een loondienstverband. Je blijft dus altijd zelfstandig ondernemer.

ZZP | Waarom zou ik voor Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie kiezen?

Als vakman hou jij je bij voorkeur bezig met het uitvoeren van jouw beroep. Acquisitie kan lastig en tijdrovend zijn. Tijd is geld. Laat je door ons ondersteunen bij jouw zoektocht naar projecten, dan hou jij meer tijd over voor wat jij het liefste doet, je vak.

ZZP | Ben ik automatisch verzekerd als ik werk via Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie?

Nee, als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor alle verzekeringen. Wel kunnen wij je adviseren en begeleiden bij de aanvraag van deze verzekeringen.

Uitzendkracht | Zijn er aan de dienstverlening van Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie kosten verbonden?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan onze dienstverlening.

Uitzendkracht | Hoe is de huisvesting geregeld als ik via Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie werk?

Onze woningen hebben een SNF-certificaat. Dit betekent dat de kwaliteit voldoet aan alle gestelde eisen. Meer over dit keurmerk, kun je lezen op: https://www.normeringflexwonen.nl/. We hebben verschillende soorten woningen zoals: hotels, appartementen, gezinswoningen en chaletparken. We proberen vrienden en koppels altijd bij elkaar te huisvesten. Elk huis heeft een gemeenschappelijke ruimte en er zijn een keuken en badkamer beschikbaar. Onze jobcoach bezoekt elk huis periodiek voor een controle op hygiëne, netheid en veiligheid. We vragen al onze bewoners om andere bewoners met respect te behandelen. Bel je jobcoach of ons kantoor als je je niet veilig voelt of een klacht hebt.

Uitzendkracht | Hoe is het transport van en naar het werk geregeld?

Als je niet over een eigen vervoersmiddel beschikt, regelen wij passend vervoer voor jou. Heb je geen rijbewijs, dan zorgen we ervoor dat je als passagier met een collega kunt meerijden.

Uitzendkracht | Wat kan een jobcoach voor mij betekenen?

Wanneer je voor Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie werkt, is onze jobcoach voor jou een vast aanspreekpunt. De jobcoach is er voor jou en spreekt jouw taal en Nederlands of Engels. Onze jobcoach kan je helpen met:

  • BSN-nummer
  • Doktersafspraak (Door de nieuwe privacyregeling mogen we je niet meer vergezellen bij je bezoek aan een arts)
  • Vragen over jouw werkplanning, transport of je huis
  • Vragen over salaris
  • Werkplanning

Uitzendkracht | Hoeveel kan ik bij Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie verdienen?

De hoogte van jouw salaris hangt af van waar je werkt. In Nederland is het zo geregeld dat uitzendkrachten hetzelfde moeten verdienen als het eigen personeel in dezelfde functie van het bedrijf, waar je tijdelijk werkt. Dit betekent dat je salaris licht kan verschillen per klant waar je tewerkgesteld wordt.

Opdrachtgevers | Ik ben op zoek naar tijdelijk personeel. Hoe kan Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie mij van dienst zijn?

Indien u behoefte heeft aan (tijdelijk en/of gespecialiseerd) personeel in de bouw, techniek en (petrochemische) industrie, kunt u bij ons terecht voor zorgvuldig gescreende vaklieden op zzp- en uitzendbasis. In een persoonlijk gesprek brengen we in kaart van uw wensen en eisen zijn, over welk project het gaat, wat de duur, regio en werkzaamheden precies zijn enz. Op basis van deze criteria gaan wij in ons bestand met meer dan 6.000 beschikbare vaklieden op zoek naar de vakman die het beste past bij uw opdracht.

Opdrachtgevers | Voor welk personeel kan ik terecht bij Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie?

De vakgebieden van onze mensen zijn zeer divers, wel zijn allen maar zijn wel allemaal gericht op bouw, techniek en (petrochemische) industrie. De functiegroepen variëren van uitvoerend personeel als timmermannen, loodgieters en elektromonteurs tot kaderpersoneel als werkvoorbereiders, calculators en tekenaars.

Opdrachtgevers | Wat als ik niet tevreden ben over een zzp’er van Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie?

Gelukkig komt het maar zelden voor dat de prestaties van de door ons ingezette vaklieden niet voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgever. Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, bieden wij bij de inzet van zzp’ers een zogenaamde ‘16 uur kwaliteitsgarantie’ aan. Dit houdt in dat indien de prestaties achterblijven, u als opdrachtgever 16 uur de tijd heeft om de prestaties te beoordelen en eventueel de ingezette vakman binnen 16 uur weg te sturen. De gewerkte uren worden dan niet in rekening gebracht. Dit geldt echter alleen voor zzp’ers en is niet van toepassing op de inzet van uitzendkrachten.

Opdrachtgevers | Hoe gaat de betaling van de tijdelijke vakkrachten in zijn werk?

Zowel bij de inzet van zzp’ers als uitzendkrachten zult u van Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie een factuur ontvangen. U ontvangt dus geen factuur van de zzp’er zelf.

Actuele projecten

Wij mogen werken voor