Het uitzendburo voor de bouw, techniek & industrie

123 Vacatures gevonden
Volledig uitgebreid zoeken
Alle vacatures

Holding

Flexcraft Group

De Flexcraft Group is gespecialiseerd in het verbinden van mensen en werk. Dit doen wij met verschillende soorten van dienstverlening, die we hebben ondergebracht in gespecialiseerde bedrijfsonderdelen. Onderstaand een overzicht van al onze labels. Wilt u meer informatie over alle labels? Klik dan hier voor onze corporate brochure.

Flexcraft European Work Support
Flexcraft werft, selecteert, bemiddelt en begeleidt Europese uitzendkrachten. Bedrijven kunnen bij Flexcraft terecht voor opvang tijdens pieken tot structureel poolmanagement. Wij werken in diverse branches zoals: de voedingsmiddelenindustrie, vleesverwerkingsindustrie, metaal & techniek, productie & logistiek en (glas)tuinbouw. Onze kernwaarden 'kwaliteit', 'tevreden uitzendkrachten' en 'ontzorgen van relaties' lopen als rode draad door onze organisatie. Lees hier meer.

Flexcraft Polska
Flexcraft Polska, opgericht in 2002, is een snel groeiend internationaal uitzendbureau, gevestigd in Polen. Wij bieden uitzend- en recruitment oplossingen in diverse sectoren. In Polen hebben we ongeveer 700 uitzendkrachten op een dagelijkse basis aan het werk. Dit stelt ons in staat om Poolse uitzendkrachten met een A1 document uit te zenden naar andere EU-landen op basis van de Europese Richtlijn 96/71 / EG. Voor deze tijdelijke werknemers die zijn gestationeerd in andere Europese lidstaten blijft het Poolse stelsel van sociale zekerheid van toepassing met een maximum van twee jaar. Wij bieden onze lokale en internationale klanten concurrerende tarieven en top service. Lees hier meer.

Aldivèr Werken en Leren
Het werken met leerbedrijven en leerlingen is zeer veelzijdig en met recht een specialisme te noemen. Onze consulenten zijn niet te vergelijken met intercedenten op een uitzendbureau. Ze zijn de spil tussen scholen, leerlingen en leerbedrijven. Ze hebben vooral een adviserende rol en als doel om de leerlingen over de eindstreep te halen. Onze BBL tak onderscheidt zich in de detacheringsmarkt van leerlingen door veel tijd en energie in de begeleiding te steken en daardoor de leerbedrijven te ontzorgen. Lees hier meer.