Het uitzendburo voor de bouw, techniek & industrie

106 Vacatures gevonden
Volledig uitgebreid zoeken
Alle vacatures

Meerbouw Rotterdam

Meerbouw Rotterdam is een professionele partner op het gebied van Project Onderhoud, Renovatie Kleinschalige Nieuwbouw en Niet Planmatig Onderhoud. Zij richten zich op het realiseren van uiteenlopende projecten in verschillende sectoren binnen de zakelijke markt. Meerbouw Rotterdam en Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie werken sinds 2017 samen. Dagelijks zijn er 10 flex medewerkers via Flexcraft aan het werk. Tijdens piekperiodes, zoals tijdens schoolvakanties wanneer scholen duurzaam verbouwt worden, kunnen dankzij de flexibele schil tussen de 10 en 15 flex medewerkers bij Meerbouw Rotterdam aan het werk.  

Aan het woord Jan Anker, Directeur bij Meerbouw Rotterdam
“De samenwerking met Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie is professioneel, strak en bovenal gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Natuurlijk is er wel eens wat, hetzij met flex medewerkers, hetzij met onze aansturing, we weten elkaar altijd te vinden om elkaar te verbeteren. Het mooie is ook dat Flexcraft onze behoeftes goed kent; niet altijd is er een één op één match met flex medewerkers, maar het percentage dat in één keer voldoet is wel hoger dan gebruikelijk.

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie weet altijd de juiste mensen te vinden
Iedere dag dragen wij de zorg over het onderhoud van circa 28.000 woningen en circa 180.000 m² overig vastgoed voor onder andere woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten en scholen. Daar kunnen wij de flex medewerkers van Flexcraft goed bij inzetten. 

Zelfs in deze tijd van schaarste op de markt weet Flexcraft altijd de juiste mensen te vinden. Flexcraft is een oprechte organisatie en durft haar eigen flex medewerkers aan te spreken op verbeterpunten en inzet, waardoor dit een verlengstuk is voor onze uitvoerders. Gelukkig durven ze ook ons aan te spreken als er dingen anders of beter moeten. De flex medewerkers moeten de juiste instructies krijgen voordat ze aan het werk gaan, als wij dit niet doen en als iemand hierdoor niet uitvoert wat wij verwachten, durft Flexcraft ons daar gerust op aan te spreken. 

Continuïteit en kwaliteit
In de toekomst willen wij de continuïteit en kwaliteit meer waarborgen, zowel voor onze vaste opdrachtgevers als voor flex medewerkers die vooraf op maat een instructie moeten krijgen over de werkzaamheden die zij gaan uitvoeren. Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie denkt goed met ons mee bij toekomstige opdrachten en mogelijke uitbreiding aan personeel en alle bijbehorende zaken.” 

Jan Anker


 

Zondervan

Zondervan is specialist in loodgieterswerk, verwarming, ventilatie en koeling voor woningen, kantoorpanden en openbare ruimtes. Jaarlijks renoveren zij zo’n 1000 woningen op gebied van badkamers, toiletten, keukens, verwarmings- en ventilatie-installaties. Zondervan optimaliseert de logistieke aanvoer en verdeling van de materialen op de bouw waarmee zij de efficiëntie en de faalkosten minimaliseren. Daarbij werken ze intensief samen met hun opdrachtgevers en passen ze het Lean Management principe toe. Zondervan en Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie werken al ruim 11 jaar samen en gemiddeld zijn er zo’n vier flex medewerkers bij de projecten en service werkzaamheden van Zondervan aan het werk. 

Aan het woord Dick Smit, Directeur bij Zondervan
“Wij werken al ruim 11 jaar op een constructieve manier samen met Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie. Zij zijn voor de Zondervan Groep dan ook een zeer betrouwbare partner voor de inhuur van personeel. Gemiddeld zijn er vier flex medewerkers van Flexcraft aan het werk op onze projecten en bij onze service werkzaamheden. Flexcraft heeft, net als ons, een hands-on mentaliteit. Daarnaast handelen ze altijd erg professioneel.

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie beschikt over kwalitatief goede en opgeleide vaklieden
Bij de inhuur van personeel is het voor ons belangrijk dat onze partner beschikt over kwalitatief goede en opgeleide vaklieden. Flexcraft biedt dit. Daarnaast beschikken de flex medewerkers van Flexcraft over hun eigen gereedschap en vervoer. Dankzij onze langdurige samenwerking kent Flexcraft ons bedrijf goed en ze weten dan ook altijd de juiste mensen voor ons te vinden. Flexcraft onderscheidt zich op de markt doordat zij kwalitatief en technisch goed onderlegd zijn, flexibel zijn en over de juiste vaklieden beschikken. 

Samenwerking wordt alleen maar intensiever
Er zijn grote tekorten in de branche, maar juist door het tekort verwacht ik dat de samenwerking met Flexcraft de komende jaren alleen maar intensiever gaat worden. Door onze samenwerking zullen wij met elkaar moeten gaan zoeken naar manieren om nog meer mensen om te scholen, te trainen en op te leiden zodat wij klaar zijn voor de energietransitie en het groot onderhoud dat allemaal nog op ons af gaat komen.

Zondervan beveelt Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie bij iedereen aan. Ze zijn flexibel, denken mee, zijn innovatief en marktconform.” 

Dick Smit