Volledig uitgebreid zoeken
Alle vacatures

Flexcraft levert professionele vakmensen

Regelmatig flexibele vaklieden in de bouw en techniek nodig? Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie regelt het! Wij zijn dé betrouwbare partner voor alle organisaties in de bouw, techniek of (petrochemische) industrie. Wij zijn er voor organisaties die op korte of middellange termijn en/of tijdelijk behoefte hebben aan extra mankracht of aan vakmensen met een specifieke expertise. 

Flexcraft heeft dagelijks meer dan 8000 medewerkers aan het werk. Onze omzet in 2019 bedroeg 255 miljoen euro. We beschikken over een database van ruim 4000 kandidaat profielen die wij direct kunnen matchen aan een vacature. Wij weten altijd de juiste man op de juiste plek te zetten en omdat wij alleen met betrouwbare vaklieden werken, waarvan wij zeker weten dat ze goed werk verrichten, bieden wij onze opdrachtgevers een unieke 16-uurs kwaliteitsgarantie: 

Als de kandidaat binnen 2 dagen niet de gewenste kwaliteit levert en de prestaties achterblijven bij uw verwachtingen, kan de ZZP'er opgezegd worden en factureren wij die dagen niet. Naast deze service checkt Flexcraft ook van alle ZZP'ers de referenties.

Uw voordelen als u samenwerkt met Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie:

  • U beschikt over een database van ruim 4000 kandidaat profielen
  • Snelle inzet; wij kunnen direct matchen aan een vacature met een matching percentage van 82%
  • Klanten waarderen ons met een klanttevredenheidsscore van 8,3
  • Wij weten altijd de juiste man op de juiste plek te zetten
  • U ontvangt een unieke 16-uurs kwaliteitsgarantie

Naast de inzet van uitzendkrachten zijn wij actief in het bemiddelen van ZZP’ers, die wij middels tussenkomst bemiddelen en zonder kosten elke 7 dagen uitbetalen. Doordat wij goede regelingen hebben voor onze ZZP’ers zetten ze een stap extra, zijn ze gemotiveerd en vakbekwaam.

Naast onze ZZP’ers werken wij ook met gemotiveerde uitzendkrachten tegen een gunstig inleentermijn van 1040 uur. Wij kunnen u dus volledig ontzorgen en bundelen graag de krachten!

Neem contact op met ons team! Bel naar 010-4558054 of mail naar info@flexcrafttechniek.nl

Bel mij terug

 

Een organisatie in beweging!

Flexcraft is een onderneming in beweging! In 2020 is Flexcraft overgenomen door de Horizon Groep; één van de grootste arbeidsbemiddelaars in de voedselverwerkende industrie. Medio 2020 is uitzendorganisatie McDo-It overgenomen. Schrijf je in de voor de business update e-mail en blijf op de hoogte van de toekomstplannen van Flexcraft.

Blijf op de hoogte